Fratele unei ispite de la Insula Iubirii are cancer. Culmea ironiei, vedeta minţise că are acest tip de cancer

Chris Hughes este unul din tinerii care au participat in cadrul emisiunii Insula Iubirii de la ITV, formatul original care a fost preluat si in Romania.

09 ian. 2019, 13:45
Fratele unei ispite de la Insula Iubirii are cancer. Culmea ironiei, vedeta minţise că are acest tip de cancer

Chris Hughes este unul din tinerii care au participat in cadrul emisiunii Insula Iubirii de la ITV, formatul original care a fost preluat si in Romania, scrie ciao.ro.

Fratele lui Chris Hughes de la Insula Iubirii are cancer testicular. Ben a fost consultat de un medic in timp ce se afla la o emisiune tv. Cei doi se aflau la This Morning unde a fost invitat si un medic, informeaza Mirror.co.uk.

Citeşte şi HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii îşi fac planuri de viitor, Leii au neînţelegeri cu partenerul de viaţă

Intamplarea vine dupa ce vedeta Chris Hughes a fost examinata de un medic. Fostul concurent Insula Iubirii nu are cancer testicular, dar vrea sa se foloseasca de imaginea lui pentru a atrage atentia asupra bolii. Sunt multi barbati care nu merg la control, nici macar o data pe an.

Chris a fost controlat de un medic tot la ITV, in direct. Scenele au fost difuzate necenzurate. Dupa ce a fost consultat, Chris l-a rugat pe Ben sa isi faca si el analize. L-a dus chiar la acelasi medic, la TV. Din nefericire, Ben are cancer testicular.

Vestea a fost publicata pe contul de Instagram al lui Chris care incearca sa convinga barbatii sa acorde mai multa atentie acestei boli.