Funeralii horror. Se pregătea să-şi îngroape soţia, dar a avut un şoc când a deschis sicriul

Pe lângă faptul că a fost traumatizat de pierderea soţiei, moartă în urma unui infarct, un bărbat din oraşul sud-african Cape Town a fost şocat să constate că în sicriul primit de la firma de pompe funebre se afla cadavrul unei alte femei.

RomaniaTV.net
01 feb. 2013, 21:23
Funeralii horror. Se pregătea să-şi îngroape soţia, dar a avut un şoc când a deschis sicriul

Pe când se pregătea să îşi înmormânteze nevasta, un bărbat din Africa de Sud a avut parte de un şoc teribil atunci când a ridicat capacul sicriului în care femeia trebuia să se afle. Înăuntru se afla o altă persoană decât cea alături de care el îşi petrecuse cea mai mare parte a vieţii.

Am deschis sicriul soţiei mele, iar ea nu arăta deloc bine. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă„, a declarat bărbatul, pe numele lui Michael Galant. Soţia lui, Magdalena, în vârstă de 58 de ani, suferise un infarct pe data de 26 ianuarie, iar ziarul sud-african Daily Voice scrie că de pregătirile de înmormântare s-a ocupat o firmă de pompe funebre.

Chinuit de dileme după ce a deschis sicriul, bărbatul a fost lămurit de plângerile fiicei sale. „Fiica mea a venit la mine şi mi-a spus: asta nu este mami. Atunci mi-am dat seama de greşeală„, a declarat Michael Galant.

Culmea este că reprezentanţii firmei de pompe funebre au încercat să convingă familia să îngroape trupul respectivei necunoscute şi chiar au reuşit acest lucru. Însă în cele din urmă şi-au recunoscut greşeala, au promis să trimită trupul Magdalenei şi au anunţat că vor suporta cheltuielile legate de această a doua înmormântare.