Gabi Balint, afectat de decesul lui Ioan Gyuri Pascu. „Tu ai fi putut să ne laşi pe toţi cu gura căscată!”

Gabi Balint a postat un mesaj pe Facebook, luni, după decesul lui Ioan Gyuri Pascu, în care îşi aminteşte că acesta vorbea cu el în limba spaniolă şi în care precizează că artistul le ridica moralul fotbaliştilor înainte de meciurile importante.

26 sept. 2016, 11:51
Gabi Balint, afectat de decesul lui Ioan Gyuri Pascu. „Tu ai fi putut să ne laşi pe toţi cu gura căscată!”

„Te-am cunoscut înainte de ’90, când veneai cu colegii de la Divertis să ne ridicaţi moralul înainte de meciurile importante. Ajunsese un reflex, ştiam c-avem un meci greu, că veneaţi voi pe la noi, nu pentru numele adversarului cu care jucam. Şi ne făceaţi să simţim c-o să fie bine, indiferent de rezultat. Până azi. Azi nu mai e nimic bine. După ce m-am întors din Spania, de câte ori ne vedeam, vorbeai doar în spaniolă cu mine. Vorbeai perfect, era o plăcere să te ascult. Bine, era o plăcere să te ascult în orice limbă. Păreai un super-erou, tu ai fi putut să ne laşi pe toţi cu gura căscată în chineză, rusă şi latină. Până azi. Azi te plângem în română, că nu ştim sus în cer ce limbă se vorbeşte, dar sigur îi înveţi tu”, a scris Gabi Balint pe Facebook.

Fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu, mesaj cutremurător pe Facebook

„Ultima oară te-am văzut la concert pe 7 mai, la Proconsul. Am râs mult împreună. Când m-ai văzut, m-ai întâmpinat cu comentariul lui Ţopescu la golul meu cu Argentina. Îl ştiai pe de rost. Îl văzuseşi de zeci de ori. Apoi am urcat amândoi pe scenă. Eu eram leşinat de emoţii, dar ştiam că o să fie bine. Cum să nu fie bine, tocmai îl văzusem pe Gyuri, ca pe vremuri, ca înainte pe Ghencea, de parcă urma un meci important. Dacă ştiam că despre meciul ăsta cu viaţa e vorba, nu te mai lăsam să te dai jos de pe scenă. Să ne cânţi şi să ne încânţi la nesfârşit! Dumnezeu să te aibă în pază, prietene!”, a mai scris fostul mare fotbalist.

Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.