Gabi Tamaş riscă PUŞCĂRIA. Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru distrugere. ESTE RECIDIVIST

Gabi Tamaş a comis-o grav sâmbătă noapte, după ce la câteva ore de la derbyul Steaua-Dinamo a petrecut într-un club din Centrul Vechi. Aflat în perioada de graţie după ce, în toamna lui 2014, a primit 8 luni de închisoare cu suspendare, fundaşul riscă acum să-şi activeze pedeapsa şi să execute condamnarea.

24 aug. 2016, 13:14
Gabi Tamaş riscă PUŞCĂRIA. Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru distrugere. ESTE RECIDIVIST

Gabi Tamaş a făcut ţăndări telefonul unui client al clubului, care l-a recunoscut pe fotbalist în club şi a început să-l filmeze. Totul a început în faţa clubului S-Club din Centrul Vechi. Cu judecata profund afectată de prietenul Bacchus, Tamaş i-a smuls omului telefonul din mână, foarte nervos, după care i l-a spart de aleea pietruită. Fără să se sinchisească de paguba creată omului, fundaşul a continuat să bea.

Gabi Tamaş s-a îmbătat după remiza cu Dinamo. Reacţia lui Reghe: „Eu l-am trimis să bea după meci”

O informaţie de ultimă oră obţinută de Cancan arată că posesorul telefonului pe care Tamaş l-a făcut praf în club a depus plângere penală. Surse din Poliţie au confirmat că plângerea a fost înregistrată oficial la Secţia 10 şi că ofiţerii au dispus deja deschiderea unui dosar penal pe numele fundaşului.

Gabi Tamaş s-a îmbătat criţă după meciul Steaua-Dinamo. I-a spart telefonul unui străin care îl filma

În mod normal, dacă victima lui Tamaş nu-şi va retrage plângerea, iar fotbalistul va fi trimis în judecată şi condamnat (fie şi doar cu amendă) pentru distrgere, stelistului i se va activa pedeapsa cu suspendare primită în 24 septembrie 2014. Atunci, judecătorii de la Sectorul 1 au hotărât ca el să fie pedepsit cu 8 luni de închisoare cu suspendare fiindcă a vandalizat o scară de bloc, de asemenea, după un episod bahic.

În mai 2013, fotbalistul a vandalizat o scară de bloc din Bucureşti, motiv pentru care a fost condamnat, un an mai târziu (mai exact în septembrie 2014), la 8 luni de închisoare cu suspendare.

„Ce treabă am eu cu ce a făcut el. N-am vorbit cu Tamaş, nu l-am sunat, de ce să fac asta. Era în timpul lui liber, voi îmi spuneţi că s-a făcut plângere împotriva lui, o să se facă o anchetă. Nu ştiu şi nu vreau să mă pronunţ despre ce o să se întâmple, judecătorii vor decide”, a spus Gigi Becali.