Ofertă SURPRIZĂ pentru GABI TAMAŞ. Poate trece din LIGA A DOUA în CHAMPIONS LEAGUE

GABI TAMAS. Internationalul roman GABI TAMAS, aflat sub contract cu Doncaster, echipa din liga secundă a Angliei, ar putea reveni in Champions League. GABI TAMAS este dorit de polonezii de la Legia Varsovia.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 12:51
Ofertă SURPRIZĂ pentru GABI TAMAŞ. Poate trece din LIGA A DOUA în CHAMPIONS LEAGUE

GABI TAMAS. Legia Varşovia urmăreşte mai mulţi jucători care activează în Liga 1: Georgievski, Prestia, Panagopoulos şi, mai nou, Sergiu Buş. Despre ultimul, polonezii discută cu Florin Manea, impresarul atacantului deţinut încă de CFR, scrie presa poloneză, citată de ProSport.

Întâlnirile impresarului român cu oficialii polonezi ar mai avea un scop.: transferul lui GABI TAMAS, românul care în prezent evoluează la Doncaster Rovers în liga secundă engleză. Legia ar fi interesată de serviciile lui GABI TAMAS, dar o problemă ar fi salariul pe care îl solicită fundaşul, peste 30.000 de euro pe lună. Dacă nu se înţeleg cu GABI TAMAS, Celeban, devenit liber de contract, ar putea fi varianta de rezervă.

Presa din Polonia aminteşte cititorilor săi că în presa din România au mai apărut informaţii că portarul grec de la Săgeata Năvodari, Leonidas Panagopoulos, fundaşul Giuseppe Prestia de la Oţelul, Alexandru Ioniţă II de la Astra şi Daniel Georgievski de la Steaua au fost urmăriţi de oficialii lui Legia Varşovia. Nu e prima dată când campioana Poloniei se orientează pe piaţa din România. Tot din Liga 1, Legia l-a transferat în 2011 pe portarul Kuciak.