Gabriela Cristea a trecut prin momente de groază: „E însărcinată şi a suferit un accident rutier”

Gabriela Cristea a trecut prin momente grele, dupa ce prietena ei cea mai buna, insarcinata, a fost implicata intr-un accident rutier. Mai mult, femeia a fost la un pas sa fie linsata de celalalt sofer, iar scandalul s-a mutat mai apoi la politie.

26 mart. 2015, 15:23
Gabriela Cristea a trecut prin momente de groază: „E însărcinată şi a suferit un accident rutier”

Gabriela Cristea a ajuns miercuri la sectia de politie. Nu, nu a facut nimic ilegal, ci a mers pentru a fi alaturi de cea mai buna prietena a sa. Femeia a fost implicata intr-un grav accident de circulatie, iar pe deasupra, celalalt sofer implicat a avut o reactie extrem de violenta.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au probleme înainte de nuntă. Ce au păţit cei doi îndrăgostiţi

Incidentul a fost povestit chiar de prezentatoarea TV: „Unii barbati fac exces de zel si nu le pasa nici macar atunci cand vad o femeie insarcinata. Barbatul cu care prietena mea cea mai buna a facut accident a avut o reactie violenta, brutala. Nu a vrut sa faca o constatare amiabila, considerand ca prietena mea a fost de vina pentru producerea accidentului. Cand au ajuns la politie, insa, lucrurile s-au schimbat. Dupa ce agentul a spus clar ca vinovatul este chiar barbatul agresiv, acesta a incercat sa o convinga pe prietena mea sa semneze acea amiabila, spunandu-i ca este mai bine decat sa stea ore intregi la politie”, a declarat Gabriela Cristea, la kanal D.â

Citeşte şi Gabriela Cristea va TURBA de FURIE! Iată ce a făcut Tavi Clonda în PLINĂ zi