TE VREAU LÂNGĂ MINE. Gabriela Cristea, pusă pe liber de la Kanal D! Soţul ei e vinovat de tot

Scandal monstru la Kanal D, iar protagonişti sunt nimeni alţii decât Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Supărată că cei din conducerea postului patronat de turci l-ar fi dat afară pe soţul ei, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" a sărit ca arsă, iar reacţia ei a provocat o ceartă aprigă.

23 iun. 2017, 13:32
TE VREAU LÂNGĂ MINE. Gabriela Cristea, pusă pe liber de la Kanal D! Soţul ei e vinovat de tot

Gabriela Cristea nu va mai prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine” şi nu pentru că este gravidă şi va intra în concediu, ci a fost se pare forţată să ia această decizie. Surse din interiorul postului povestesc că totul ar fi început din cauza unor discuţii între Tavi Clonda, soţul vedetei, şi management.

Citeşte şi Gabriela Cristea: „SEX TAPE! Ca să faci un film în dormitor trebuie să…”

Acesta ar fi fost informat la începutul acestei săptămâni că nu va mai apărea în emisiune cu trupa sa. Vestea a ajuns imediat la urechile soţiei lui, Gabriela Cristea, însărcinată în şase luni care a făcut un scandal teribil. Bruneta le-ar fi reproşat celor care au luat această decizie că nu au dreptul să-i dacă ordine în propria emisiune şi că ea se ocupă singură să-şi aleagă colaboratorii. În urma acestor schimburi dure de replcii, vedetei i s-ar fi pus în vedere să-şi ia o perioadă mai lungă de concediu.

Bianca şi Victor sunt preferaţii patronilor de la Kanal d

Coincidenţă sau nu, în ultimele două zile, la Kanal d, au fost difuzate doua reluări ale emisiunii. Nu doar că Gabriela Cristea se pare că nu mai este în cărţi, ci conducerea i-a pregătit şi o înlocuitoare. Se pare că Bianca Drăguşanu urmează să modereze emisiunea de luni până sâmbătă. Dacă zvonurile se confirmă, atunci fosta asistentă tv a lui Dan Capatos, va lucra împreună cu iubitul ei Victor Slav, care abia a semnat cu turcii pentru emisiunea-tabloid „Wowbiz”.