Gabriela Firea a depus jurământul şi a devenit oficial Primarul Capitalei

Gabriela Firea a depus joi jurământul şi a devenit oficial Primarul General al Capitalei. La evenimentul de învestire în funcţie a participat şi preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu. După depunerea jurământului, Gabriela Firea a vorbit despre câteva dintre lucrurile pe care le are în vedere, ca primar al Capitalei.

23 iun. 2016, 18:21
Gabriela Firea a depus jurământul şi a devenit oficial Primarul Capitalei

„Voi fi acolo unde va fi nevoie de fiecare dată. Am constatat că misiuneaa mea, deşsi pare imposibilă, este posibilă. Avem în Bucureşti obiective de investiţii deschise care sunt în stadiul incipient de peste zece ani de zile pentru că nu au fost verificate, pentru că nu le-a păsat. Pentru că atunci când au fost obstacole nu s-a cerut sprijinul parlamentului, care poate să modifice legi greşite. Vom intra, din pacate, în cartea recordurilor la exemple „aşa nu”. În ceea ce mă priveşte, niciun obiectiv de investiţii nu îşi va mai depăşi termenele stabilite, pentru că în mandatul meu niciun contract nu se va mai semna în Primaria Capitalei fără penalităţi usturătoare pentru toţi cei care cred că vin să participe la licitaţii pentru primărie, pe urma subcontractează lucrarile şi lasă Capitala în şantier”, a declarat Gabriela Firea.

Mai mulţi sociali-democraţi, printre care şi preşedintele PSD Liviu Dragnea, i-au fost alături Gabrielei Firea în momentul în care a depus jurământul. 

De asemenea, la eveniment a fost prezent şi preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu dar şi foşti colegi din presă ai Gabrielei Firea.

Citeşte şi Pasajul de la Piaţa Sudului nu va fi gata la timp. România va pierde finanţarea europeană pentru acest proiect