Gabriela Firea: Extinderea metroului, componentă vitală a planului de ameliorare a traficului în Bucureşti. Avem sprijin european

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni că extinderea transportului cu metroul reprezintă o componentă "vitală" a planului de ameliorare a traficului în București, salutând alocarea sumei de 34,2 milioane de euro din Fondul de Coeziune pentru finanțarea fazei a doua a proiectului ce vizează lucrările de extindere a liniei 4 între Parcul Bazilescu și cartierul Străulești.

21 aug. 2017, 08:21
Gabriela Firea: Extinderea metroului, componentă vitală a planului de ameliorare a traficului în Bucureşti. Avem sprijin european

„Extinderea metroului este o componentă vitală a planului de ameliorare a traficului în București și, în acest context, este cu atât mai importantă susținerea pe care o primim din partea Comisiei Europene”, a declarat Firea, potrivit unui comunicat al PMB transmis, luni.

Primarul Capitalei și-a exprimat aprecierea față de susținerea pe care comisarul european Corina Crețu o manifestă față de proiectele de infrastructură ale țării noastre.

„Doamna comisar Corina Crețu m-a asigurat, în repetate rânduri, că va acorda sprijin pentru toate proiectele majore de infrastructură care au drept consecință îmbunătățirea vieții bucureștenilor”, a spus Gabriela Firea.

Citeşte şi Gabriela Firea: Ofertele pentru achiziţia de autobuze noi Euro 6 pot fi depuse până pe 16 august