Gabriela Firea: Mihai Tudose va prelua o altă însărcinare politică, probabil în Parlament

Preşedintele PSD Bucureşti-Ilfov, Gabriela Firea, a precizat, duminică seară, că fostul premier Mihai Tudose urmează să preia o „însărcinare politică” în Parlament, ea apreciind că acesta a avut decenţa de a demisiona după ce PSD i-a restras sprijinul şi nu a acţionat ca Sorin Grindeanu.

21 ian. 2018, 19:19
Gabriela Firea: Mihai Tudose va prelua o altă însărcinare politică, probabil în Parlament

„Domnul Grindeanu a reacţionat negativ după retragerea sprijinului politic, lucru care nu e valabil în cazul domnului Tudose, care a înţeles decizia CExN şi s-a retras imediat, a avut această decenţă”, a spus Firea la România Tv.

Ea l-a acuzat pe fostul premier Grindeanu că a confiscat clădirea Guvernului cu un fost coleg PSD (Victor Ponta, n.r.), fapt ce a determinat-o să vorbească atunci despre un „Guvern fantomă”.

„Slavă Domnului că domnul Tudose nu a repetat scenariul şi a înţeles decizia politică, s-a retras, ne-a declarat că va rămâne om de partid, va rămâne în echipă, va prelua o altă însărcinare, nu în Guvern, o însărcinare politică, probabil în Parlament”, a mai spus Firea.

Citeşte şi Gabriela Firea, despre Viorica Dăncilă: Va rezista, cu sau fără hashtag. Nu vreau să particip la o altă schimbare de premier