GAME OF THRONES. Un actor face dezvăluiri BOMBĂ. Ce se va întâmpla cu ULTIMUL SEZON

GAME OF THRONES SEZONUL 8. Nikolaj Coster-Waldau, actorul care îl interpretează pe Jaime Lannister în serialul Game of Thrones, a făcut dezvăluiri legate de ultimul sezon, care ar urma să fie lansat în 2018 sau chiar în 2019.

RomaniaTV.net
14 oct. 2017, 16:16
GAME OF THRONES. Un actor face dezvăluiri BOMBĂ. Ce se va întâmpla cu ULTIMUL SEZON

GAME OF THRONES SEZONUL 8. HBO a fost recent ținta unui atac cibernetic, astfel că actorii din distribuţie nu vor primi scenariul ultimului sezon, urmând să spună fiecare replică după ce o vor auzi în căştile pe care le vor purta pe platourile de filmare.

O actriţă din Game of Thrones a devenit vedetă de filme pentru adulţi

GAME OF THRONES SEZONUL 8. „Nici măcar nu vom primi scenariul”, a declarat Nikolaj Coster-Waldau, în cadrul talk-show-ului norvegian-suedez Skavlan.

GAME OF THRONES SEZONUL 8. Măsură de siguranţă este luată de producători împotriva dezvăluirii detaliilor producţiei înainte de lansarea fiecărui episod. În atacul cibernetic, hackerii au cerut o răscumpărare de câteva milioane de dolari pentru a nu publica online episoadele din cel de-al şaptelea sezon al serialului.

Veste BOMBĂ pentru fanii Game of Thrones. Daenerys este însărcinată

GAME OF THRONES SEZONUL 8. Data premierei celui de-al optulea şi ultimului sezon din serialul Game of Thrones este încă necunoscută.