George Baltă, rugbystul rămas paralizat în urmă cu 10 ani, va devenit tătic FOTO

Fericire fără margini pentru George Baltă, rugbystul rămas paralizat în urma unui accident pe teren, la doar 20 de ani. La aproape un deceniu de la cumplitul accident, când medicii nu îi dădeau nicio şansă de supravieţuire, Geroge anunţă că va deveni tată.

05 mart. 2016, 10:55

A luptat cu destinul şi a câştigat. Rugbystul George Baltă a rămas paralizat în urma unui cumplit accident pe teren: a căzut şi a rămas întins la pământ. Diagnosticul: coloana vertebrală deformată în zona gâtului şi măduva secţionată complet. Acum, la aproape 10 ani, George anunţă că va avea un băieţel, potrivit România TV.

Anunţul a fost făcut de George pe pagina sa de Facebook. „Încep ziua cu o super veste. O să fiu tata de băiat….are ochii verzi„, a scris George.

Deşi medicii nu îi dădeau nicio şansă de supravieţuire, sportivul nu a renunţat la lupta sa. După multe operaţii, au urmat ani întregi de recuperare.

Sportul a continuat să fie marea sa pasiune şi asta l-a şi ajutat. Pe el şi pe alţii. Ţintuit într-un scaun cu rotile, George a participat la maratoane în care a alergat în scaunul cu rotile, pentru a ajuta oamenii care sunt în situaţia lui.

Visul lui cel mare este să atingă într-o zi, din nou, iarba terenului de rugby cu picioarele. „Inca sunt optimist, inca sper ca ceva va aparea si ma va pune iar pe picioare”, spune George Baltă.

CITEŞTE ŞI: Voinţă impresionantă. Fostul rugbyst George Baltă, paralizat acum 10 ani, a obţinut permisul de conducere auto