George Copos a plătit PREJUDICIUL din „Dosarul transferurilor”

George Copos a reuşit să scape, fără mari bătăi de cap, de toate cele patru procese prin care ANAF încerca să recupereze de la el 2.942.154 de lei, cheltuieli de judecată şi prejudiciu de plătit ca urmare a "Dosarului transferurilor".

16 oct. 2015, 10:53
George Copos a plătit PREJUDICIUL din „Dosarul transferurilor”

George Copos a achitat toate datoriile, aşa că ANAF a cerut închiderea dosarelor pe care i le deschisese la judecătorie. Eliberat condiţionat în aprilie anul acesta, după 432 de zile de închisoare executate ca urmare a condamnării sale de trei ani şi opt luni de puşcărie în „Dosarul tranferurilor”, George Copos era vânat de ANAF pentru o datorie de aproape 3 milioane de lei, reprezentând cheltuieli de judecată şi prejudiciu adus statului, scrie Libertatea.

Cum în conturile fostului patron al Rapidului n-au fost găsiţi suficienţi bani, Fiscul ceruse instanţei de judecată obligarea omului de afaceri la partajarea forţată a averii pe care o deţine împreună cu Cristiana, soţia sa. Vizate erau 4 imobile din Bucureşti puse sub sechetru de procurorii DNA, care ar fi putut fi vândute la licitaţie.