George Copos a rămas cu SECHELE după AREST. Scene ŞOCANTE cu fostul patron de la RAPID

George Copos a fost grav afectat de perioada petrecută după gratii, fiind condamnat în Dosarul Transferurilor.

07 apr. 2016, 14:28
George Copos a rămas cu SECHELE după AREST. Scene ŞOCANTE cu fostul patron de la RAPID

Drama lui George Copos este una cu trăiri puternice și intens, scrie Fanatik.

„Din acel om plin de energie, plin de idei și care avea timp pentru toate, nu a mai rămas nimic. E reținut în dialoguri inclusiv cu apropiații și este schimbat mult și din punct de vedere fizic. Arată ca un bătrânel care are peste 70 de ani, este obosit psihic după experiența din închisoare”, au precizat apropiații lui Copos.

CITEŞTE ŞI George Copos şi-a scos iahtul la vânzare pe INTERNET. Care este PREŢUL

George Copos şi-a restrâns cercul de prieteni, iar printre puținii oameni pe care omul de afaceri îi mai vizitează se numără Grigore Sichitiu. Însă una dintre vizitele pe care George Copos i le-a făcut fostului său subaltern a lăsat înmărmurită familia lui Sichitiu: „La un moment dat, Copos a început să se agite și să spună că tavanul este prea jos, că se sufocă și că vrea la aer. Culmea este că pereții casei lui Sichitiu sînt înalți. Copos are atacuri de panică din cauza timpului petrecut în închisoare”.

CITEŞTE ŞI George Copos şi Camelia Voiculescu, ACHITAŢI în Dosarul Loteria 2

George Copos a ieșit din închisoare cu probleme grave de sănătate. Pe lângă controalele medicale pe care și le-a făcut periodic, Copos a trebuit să ajungă la stomatolog pentru că, din cauza stresului, i-au căzut dinții!