Germania: Un bărbat înarmat cu o macetă a ucis o femeie şi a rănit alte două persoane. Agresorul a fost arestat

Un bărbat care agita o macetă a ucis duminică o femeie și a rănit alte două persoane în orașul Reutlingen, sudul Germaniei, el fiind ulterior arestat, a informat ziarul Bild, citat de Reuters.

24 iul. 2016, 15:55
Germania: Un bărbat înarmat cu o macetă a ucis o femeie şi a rănit alte două persoane. Agresorul a fost arestat

Un refugiat sirian în vârstă de 21 de ani a ucis o femeie cu o macetă și a rănit alte două persoane în orașul Reutlingen, landul Baden-Wuerttemberg, din sud-vestul Germaniei, el fiind arestat de poliție.

Potrivit Agerpres, tânărul sirian mai fusese implicat în alte incidente în care rănise oameni. Purtătorul de cuvânt al poliției locale nu avea informații despre momentul sosirii refugiatului în Germania sau când au avut loc incidentele anterioare. Se pare că bărbatul a acționat singur, a spus oficialul german. „Nu mai există niciun pericol pentru nimeni în acest moment”, a declarat acesta pentru Reuters.

Atacul s-a produs într-o stație de autobuz din oraș la ora locală 16:30, după o altercație, relatează DPA.

Poliția germană a anunțat că nu dispune de elemente care să lase să se creadă că atacul cu machetă de duminică, soldat cu un mort și cu doi răniți, în orașul Reutlingen (sud-vestul Germaniei) a fost de origine „teroristă”, transmite AFP.

Potrivit ziarului Bild, citat de EFE, bărbatul alerga cu maceta în mână prin centrul orașului și a atacat mai multe persoane care stăteau lângă un restaurant turcesc, provocând panică în rândul celor aflați în apropiere.

Baden-Wuerttemberg este al treilea land ca mărime din Germania.