Gest EXTREM. Un avocat vrea să-şi dea foc din cauza unui procuror care i-a HĂRŢUIT SEXUAL fiica VIDEO

Un avocat din Baroul Bucureşti ameninţă că îşi dă foc. Bărbatul vrea să recurgă la acest gest extrem după ce un procuror cu care are conflicte vechi i-a reţinut fiul şi i-a făcut avansuri fiicei sale.

RomaniaTV.net
10 nov. 2013, 14:14
Gest EXTREM. Un avocat vrea să-şi dea foc din cauza unui procuror care i-a HĂRŢUIT SEXUAL fiica VIDEO

Teofil Drugărin spune că a făcut numeroase plângeri împotriva magistratului, dar că nu a primit niciun răspuns. Ajuns la capătul răbdării, avocatul a vorbit în exclusivitate la România TV despre drama pe care o trăieşte şi pentru care îl consideră responsabil pe procurorul Bucurică Radu.

„Din războiul dintre noi doi, profesional vorbind, a găsit de cuviinţă să facă dosar penal fiului meu, pe care l-a arestat. A zis că nu este suficient şi a zis să se răzbune, să întreţină raporturi cu fiica mea, este o înregistrare, îi propune să meargă undeva, e o vrăjeală, apoi după ce a băut i-a zis că are ochii frumoşi, şi că „vreau să te f puncte puncte”. Am făcut plângeri şi de aia sunt în caz extrem, nu se ia nicio măsură. Sută la sută o să mă incendiez, e un gest extrem faţă de fată, îmi cer scuze şi faţă de colegii avocaţi. Supărarea mea e că procurorul care a atentat la fiica mea l-a arestat şi pe fiul meu numai cu făcături”, a povestit avocatul Teofil Drugărin.

Avocatul a postat pe reţelele de socializare o înregistrare a momentului în care susţine că fiica sa a fost hărţuită sexual de procurorul Bucurică Radu.