Gest incredibil al unei vedete: Va avorta ca să apară la Big Brother

Un model britanic in varsta de 23 de ani a facut inconjurul presei din Marea Britanie dupa ce s-a laudat ca si-a pus silicoane pe banii statului. Acum, aceasta starneste din nou controverse din cauza ca vrea sa avorteze, pentru a fi celebra.

20 apr. 2014, 14:27
Gest incredibil al unei vedete: Va avorta ca să apară la Big Brother

Josie Cunninghm, de 24 de ani, a declarat anul trecut ca si-a facut o operatie de marire a sanilor pe banii statului britanic.

In 2013, Josie si-a marit sanii de la masura 32 A la 36 DD cu ajutorul Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie, dar spune ca implanturile i-au adus multa publicitate negativa, asa ca apoi isi dorea sa renunte la ele tot pe banii statului.

Implanturile cu silicon au costat aproximativ 5.700 de euro, iar pentru operatia de scoatere a lor femeia ar fi trebuit sa plateasca inca 1.800 de euro. Cu toate acestea, tanara considera ca este de datoria Serviciului National de Sanatate sa plateasca pentru asta.

Cazul tinerei a starnit multe discutii controversate in Marea Britanie, avand in vedere ca multi oameni considera ca banii ar fi putut fi folositi pentru a ajuta un om care chiar ar fi avut nevoie. Pe de alta parte, Josie sustine ca si operatia ei a fost justificata, intrucat suferea de un stres emotional din cauza sanilor mici.

Tanara a reusit intre timp sa starneasca niste controverse si mai mari. Aceasta a marturisit recent vrea sa avorteze, pentru a nu rata sansa de a aparea la show-ul TV Big Brother.

Un avort imi va propulsa cariera. Anul viitor, pe vremea asta, nu voi avea un copil. In schimb, voi fi faimoasa, voi conduce un Range Rover roz si imi voi cumpara o casa mare. Nimic nu imi va sta in cale”, a declarat Josie pentru Sunday Mirror, citat de Pro Tv.