GEST PENIBIL făcut de Barbie de România. A vrut să închidă gura răutăcioşilor, dar s-a făcut de râs FOTO

A devenit celebră după ce a leșinat în fața juriului de la X-Factor, iar faptul că seamănă cu o păpușă Barbie, fără să își fi făcut operații estetice, a făcut-o în scurt timp și preferata publicului. Cu toate acestea, răutăţile la adresa ei nu au întârziat să apară. Dar blondina nu se lasă cu una cu două.

27 nov. 2015, 08:58

Apariţiile Sabrinei Fabian, cunoscută drept Barbie de România, la diversele evenimente mondene au stârnit tot felul de discuţii, majoritatea dintre ele fiind unele extrem de răutăcioase, scrie spynews.ro. Chiar dacă şi-a asumat mereu fiecare gest pe care l-a făcut şi nu a ripostat niciodată, de această dată Barbie nu a mai rezistat.

Citeşte şi Valeria Lukyanova, păpuşa Barbie, şi-a scos talia sculptată şi sânii mari la soare GALERIE FOTO

Extrem de supărată pe faptul că diverşi critici de modă au acuzat-o că are gentuţe şi accesorii contrafăcute, Sabrina a luat atitudine şi a găsit o metodă cât se poate de penibilă de a demonstra că nu este nimic adevărat din tot ceea ce se spune despre ea.

Citeşte şi Barbie de România este patinatoare şi trăieşte în Oregon. Uite-o cum arată FOTO

Astfel că, Barbie şi-a căutat etichetele originale ale tuturor genţilor din dressing şi fără să stea prea mult pe gânduri le-a pus pe fiecare la locul ei, pentru a le demonstra tuturor că ea nu umblă cu „cioara vopsită”. „Am rugat-o pe mama să caute etichetele, pentru că ea le păstrează. Dacă mai spune cineva ceva de rău de mine, le voi demonstra că nu e aşa. Acuzaţiile astea m-au deranjat extrem de mult, pentru că eu ştiu că nu am nicio imitaţie acasă”, a declarat Barbie de România.