Gestul nepreţuit pe care i l-a făcut prinţului Harry iubita lui, Meghan Markle

Foarte îndrăgostiţi, prinţul Harry şi frumoasa sa logodnică, Meghan Markle, sunt acum inseparabili. Şi, din dragoste pentru actriţă, fiul lui Lady Diana a refuzat să participe la vânătoarea tradiţională de Crăciun.

26 dec. 2017, 09:16
Gestul nepreţuit pe care i l-a făcut prinţului Harry iubita lui, Meghan Markle

Marţi, 26 decembrie, la doar câteva ore după cina din seara sărbătorii Naşterii Domnului a reginei Elisabeta a II-a şi a prinţului Philip la Sandringham, familia regală britanică organizează celebra vânătoare de Crăciun. Dar în acest an, această tradiţie este oarecum bulversată, ca multe altele, de când actriţa Meghan Markle a intrat în viaţa prinţului. Din dragoste pentru iubita sa, Harry nu va participa la acest eveniment. Fosta actriţă din ”Suits”’ este o apărătoare ferventă a cauzei animalelor, relatează gala.fr, citată de Agerpres

După cum a arătat pentru The Sun o sursă apropiată palatului regal, această vânătoare nu este apreciată de Meghan Markle. „Meghan este garantul drepturilor animalelor şi nu-i place vânătoarea sub nici o formă. În schimb, Harry o adoră şi a participat întotdeauna la vânătoare în această zi. Dar dacă trebuie să încheie o tradiţie regală de lungă durată pentru a nu o supăra, atunci aşa va fi”. Anul acesta, fratele său, prinţul William, şi tatăl lor, prinţul Charles, vor fi prezenţi la eveniment, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Prinţul Harry a anunţat că se va căsători cu actriţa americană Meghan Markle. Când a fost fixată nunta

Meghan Markle este foarte dedicată luptei împotriva maltratării animalelor. Înainte de anunţarea logodnei cu Harry, ea a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu câinii ei adoptaţi din adăposturi, pe nume Bogart şi Guy. Acesta din urmă a fost, de altfel, grav rănit în urmă cu câteva zile, a scris Daily Mail. Conform rapoartelor zilnice, câinele avea ambele picioare rupte. Foarte ataşată de animalul ei, Meghan Markle s-a dus la clinica veterinară pentru a-l vizita.