GICĂ HAGI, prima reacţie despre scandalul GIGI BECALI – ARMATĂ. Propunerea „REGELUI”

Gică Hagi a vorbit în premieră despre scandalul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua. Dacă în 2002 spunea că preluarea Stelei de către Gigi Becali este "cel mai mare abuz de după 1990", Gică Hagi este acum de altă părere.

24 ian. 2017, 14:34
GICĂ HAGI, prima reacţie despre scandalul GIGI BECALI – ARMATĂ. Propunerea „REGELUI”

Gică Hagi propune celor două părţi să ajungă la un consens în ceea ce privește numele şi marca Steaua deoarece situația nu aduce o imagine bună fotbalului românesc.

Gigi Becali a înregistrat trei nume la Registrul Comerţului, pentru echipa de fotbal

„Steaua este aceeași, este una singură. E cea care a fost înainte și după. E cea care joacă acum în Liga I. Ar fi un păcat. Cel mai important este ca Gigi și Armata să ajungă la un consens. Ne facem de râs în Europa. Un club atât de mare, important care a jucat în Europa, care a făcut cinste și după Revoluție. Ce facem cu oamenii care au jucat și care au reprezentat Steaua? Intrăm în povești legate de un meci între cele două echipe Steaua. Nu, nu are rost”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

CSA Steaua a înștiințat în urmă cu aproximativ o săptămână FRF, LPF și Oficiului Naţional al Registrului Comerţului pentru punerea în aplicare a hotărârii judecătorești prin care Gigi Becali pierde dreptul de a utiliza numele Steaua.