Gică Hagi scoate Viitorul la VÂNZARE. „Încep un nou proiect pentru următorii 5 ANI”

Gica Hagi a anuntat ca primul sau obiectiv in momentul de fata este vanzarea pachetului majoritar de actiuni de la Viitorul.

22 oct. 2016, 13:21
Gică Hagi scoate Viitorul la VÂNZARE. „Încep un nou proiect pentru următorii 5 ANI”

Gica Hagi a anuntat ca a inceput un nou proiect pe urmatorii cinci ani, dar pentru a-l pune in practica trebuie sa vanda actiunile de la club. El vrea sa cedeze actiunile, dar sa ramana manager.

„Incep un nou proiect pentru urmatorii cinci ani. Primul obiectiv este sa vindem actiunile”, a spus Gica Hagi intr-o conferinta de presa. „Regele” a mentionat ca a luat aceasta decizie din cauza dificultatilor financiare. In cazul in care negocierile pentru vanzarea echipei nu se vor finaliza, Hagi spune ca va renunta la jucatorii actuali si va miza doar pe tineri.

„Daca nu vindem, formam in continuare copii. Poate ca intr-un an sau doi o sa vedeti toata echipa numai din academie. Suntem atenti la toate si incercam sa facem bine”, a completat Gica Hagi.

Gica Hagi a investit peste 20 de milioane de euro in Viitorul, dar nu a oferit detalii despre suma pe care o solicita in schimbul actiunilor.