Gică Popescu, în DEPRESIE. Imagini DEVASTATOARE cu fostul lider al Naţionalei FOTO

Gică Popescu a oferit cele mai negre momente la o terasă de fiţe din Capitală.

25 aug. 2016, 14:40

Gică Popescu a mers să ia micul dejun. Ca un fost sportiv de performanţă care se respectă, şi-a comandat o cafea, o apă şi un croissant. Cumnatul lui Gică Hagi a părut extrem de îngândurat şi de apăsat. Negru de supărare, fostul mare fotbalist a oftat de câteva ori. Singurul moment în care a zâmbit a fost atunci când ospătarul i-a adus comanda. Paparazzii SpyNews au surprins fiecare moment petrecut de fostul internaţional la terasă.

Gică Popescu nu o duce prea bine nici cu sănătatea. Fostul căpitan al Barcelonei suferă de artroză la ambii genunchi. Şi la capitorul financiar are probleme. În plus, după eliberare, Gică Popescu nu a reuşit să-şi găsească nimic de muncă. Salvarea ar putea veni de la Gică Hagi, care este dispus să-l ia la Viitorul Constanţa, club pe care îl patronează cu succes.

„Aș vrea să lucrez în fotbal doar cu Gică Hagi, cu nimeni altcineva. Dar știți foarte bine că am o anumită interdicție. Singura persoană cu care aș vrea să lucrez dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gică Hagi. Mi-aș dori asta”, a declarat Gică Popescu.