Gică Popescu l-a scos din minţi pe Sorin Ovidiu Vântu. „Îl înjuram, îmi era ANTIPATIC”

Sorin Ovidiu Vântu a dezvăluit un episod incredibil pe blog, legat de Gică Popescu. Vântu şi Popescu s-au reîntâlnit, după mai mulţi ani, în curtea Penitenciarului Rahova.

27 mai 2015, 05:56
Gică Popescu l-a scos din minţi pe Sorin Ovidiu Vântu. „Îl înjuram, îmi era ANTIPATIC”

Sorin Ovidiu Vantu a dezvaluit cum a ajuns sa-l invidieze pe Gica Popescu. Intamplarea a avut loc in Delta, acolo unde Vantu obisnuia sa mearga vara pentru relaxare. Printre ocopatiile omului de afaceri se numara si pescuitul. Intr-o zi, Vantu a innebunit dupa ce Popescu a dat lovitura: a prins un somn de 83 de kilograme.

„Nimic nu prevestea vestea cumplita pe care aveam s-o primim de la un alt infocat iubitor al deltei – dl. Raduta. Acesta, in trecere fiind, ne-a vazut pe ponton si se apropiase cu barca de noi. Salut, baieti! Am urcat doar sa va spun ca merge crapul si somnul pe Chilia, striga in timp ce-si lega barca de una dintre balustrade. Sare apoi vioi pe punte si ne strange mainile cu o fata zambitoare. Ieri a prins Gica Popescu un somn de 83 de kg!”, scrie Vantu.

„Gica Popescu, un om pe care il respectasem pana atunci, mi-a devenit brusc antipatic. Invidia mi-a umflat ficatul peste masura. Probabil era un somn chior, a nimerit din greseala in carlig”, a mai scris Vantu, adaugand: „Am intins unditele si ne-am pus pe asteptat. Orele treceau unele dupa altele, fara sa avem vreo tresarire pe la vreunul din cele patru bete intinse pe mal. Il injuram in gand pe Gica, acuzandu-l ca el a stricat locul. Antipatia fata de el imi crestea cu fiecare ceas care trecea si nu se intampla nimic. Ani mai tarziu, am avut onoarea sa-l cunosc si sa-i strang mana acestui exemplu de demnitate umana, in curtea de plimbare a penitenciarului Rahova. Evident ca nu i-am spus cum mi-a distrus ficatul si cate injuraturi si-a luat pe chestia asta”.