Gică Popescu, primele dezvăluiri despre perioada petrecută ÎN ÎNCHISOARE. „Au fost două momente GRELE”

Gică Popescu a vorbit în premieră despre perioada petrecută la închisoare după condamnarea primită în Dosarul Transferurilor.

22 iun. 2016, 06:01
Gică Popescu, primele dezvăluiri despre perioada petrecută ÎN ÎNCHISOARE. „Au fost două momente GRELE”

Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare, dar a fost eliberat condiţionat mai devreme.

„Perioada din închisoare m-a făcut să înțeleg multe lucruri. Erau multe lucruri care nu erau așa cum mi le închipuiam. Am reflectat asupra multor lucruri. Nu mai am prioritățile înainte. Nu mai am nebunia de a face proiecte, pentru că nu e ceea ce se dorește. Am fost dezamăgit de oameni de la care nu mă așteptam la așa ceva. În perioada de detenție, când mă întâlneam cu oameni, aceștia plângeau. Nu mă așteptam la o asemenea dragoste. Lucrul ăsta m-a făcut să schimbăm altceva. Pentru mine România înseamnă oamenii cu care mă întâlnesc, nu Dosarul Transferurilor. Contează mult toate aceste lucruri pentru mine”, a spus Gică Popescu la Antena 3.

Gică Popescu, atac la FRF. „Burleanu nu ştie, Iordănescu este depăşit”

„Două momente grele au fost în perioada asta. Primul, cum să le spun copiilor mei. Le făcusem un background. Nu știam cum să le spun asta copiilor. A mai fost momentul decesul tatălui meu. Au fost momente grele, pe care nu le puteam trece decât dacă eram foarte puternic”, a mai spus Gică Popescu.

Anunţ TRIST făcut de GICĂ POPESCU. Are probleme mari de SĂNĂTATE

„Tata era o persoană foarte dură, dar și foarte mândră. Eu știu de la mama, care mi-a zis apoi, că îl vedea pe tata în mijlocul camerei cu o icoană în mână și plângea. Eu pe tata îl văzusem plângând doar la decesul mamei lui și sorei lui. Inima i-a cedat la două luni de la decizie”, a încheiat fostul căputan al echipei naţionale a României.