Gică Popescu, atac la FRF. „Burleanu nu ştie, Iordănescu este depăşit”

Gică Popescu a criticat în termeni foarte duri prestaţia echipei naţionale a României la EURO 2016 şi consideră că Anghel Iordănescu este un antrenor depăşit, iar actuala naţională este cea mai slabă din istorie.

22 iun. 2016, 08:30
Gică Popescu, atac la FRF. „Burleanu nu ştie, Iordănescu este depăşit”

Gică Popescu a analizat prestaţia „tricolorilor” la Euro 2016.

„Sunt de părere că această naţională e cea mai slabă pe care a avut-o vreodată fotbalul românesc. Nu cred că am avut vreodată o naţională compusă de fotbalişti care să joace la cluburile la care joacă cei de acum. Care joacă. Am făcut din victoria din Feroe o performanţă extraordinară. Chiar aşa am ajuns?”, a spus Gică Popescu la Antena 3.

Anunţ TRIST făcut de GICĂ POPESCU. Are probleme mari de SĂNĂTATE

„Din punctul meu de vedere, acum Iordănescu este total depăşit. 10 ani de zile în care nu a avut contact individual cu fotbalul. A stat departe de fenomen, eu ştiu foarte bine pentru că Iordănescu urma să devină director tehnic. Am stat de vorbă cu dânsul şi simţeam, dar era Anghel Iordănescu… Din punctul meu de vedere, acum nu era pentru această funcţie”, a mai spus Gică Popescu.

Gică Popescu, primele dezvăluiri despre perioada petrecută ÎN ÎNCHISOARE. „Au fost două momente GRELE”

Gică Popescu a propus şi varianta prin care actuala conducere a FRFl poate îmbunătăţi fotbalul românesc: „Domnii din federaţie nu au capacitatea să schimbe lucrurile. Şi nici oameni pricepuţi lângă ei. A fost un european dezastruos cu un rezultat ruşinos contra Albaniei. Ce facem? Dacă vor să se inspire să ia programul meu din 2014 şi vor vedea acolo ce trebuie să facă. Trebuie să ai capacitatea şi oamenii pentru asta. Noi am muncit şase luni de zile să facem acel program. Din ce am văzut la domnii din federaţie nu cred că au capacitatea să facă lucurile astea. Nici nu au în jurul lor oameni pricepuţi, mi se pare foarte ciudat cum nimeni în aceste zile nu vorbeşte de Hagi. Chiar aşa mare e ura faţă de generaţia noastră?”.


loading...