Gigi Becali, reacţie dură la scandalul în care a fost implicat MM Stoica: „E scandalagiu şi drogat”

Patronul de la FCSB l-a criticat dur pe iubitul fiicei lui MM Stoica, despre care a spus că este “scandalagiu și drogat”.

RomaniaTV.net
13 nov. 2017, 06:58
Gigi Becali, reacţie dură la scandalul în care a fost implicat MM Stoica: „E scandalagiu şi drogat”

“MM Stoica nu e scandalagiu, doar ginerele lui. Dar eu i-am spus lui MM: “dacă le spui fotbaliștilor că nu e normal să te duci în club, tu cum te duci?” Ginerele lui e cam scandalagiu, se cam îmbată. I-am spus să-i spună ginerelui lui și fetei: “Voi vreți familie sau vreți să vă duceți la curvăsăreală?” Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii și drogangii. Un om care e cuminte nu se duce acolo.

Nu vreau să-l amendez pe MM pentru că e încă afectat fizic și mental după eliberare. I-am zis: “MM, mi-e rușine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?” I-am spus să-i spună fetei să-l lase pe ăsta că e scandalagiu și drogat.

Cei care merg în cluburile de noapte au înțelegeri cu miliția că se droghează 70% din ei. Dacă nu te droghezi, nu poți să stai în muzica aia.”, a spus Gigi Becali.

Mihai Stoica a fost implicat într-un scandal monstru, într-un club din Capitală, care s-a soldat cu “bătăi ca în luptele de stradă şi cu sticle aruncate”, susţine Gazeta.

Se pare că totul a început de la un conflict între Dan Petrache, iubitul Teodorei Stoica, fata lui Meme, şi un bărbat aflat la masa alăturată. Totul a escaladat rapid şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor.

Gigi Becali, despre scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica: „I-am spus că la Loft sunt un miliard de draci”