Gigi Becali, prima reacţie după ce a apărut pe lista ANAF. De ce nu plăteşte datoria de UN MILION DE EURO VIDEO

Gigi Becali apare pe lista datornicilor la ANAF cu suma de 3,99 milioane lei, pe care a contestat-o. În exclusivitate pentru România TV, Gigi Becali a declarat că nu va intra în război cu statul român şi că, oricum, va dona cea mai mare parte din avere.

18 mai 2016, 13:21
Gigi Becali, prima reacţie după ce a apărut pe lista ANAF. De ce nu plăteşte datoria de UN MILION DE EURO VIDEO

Gigi Becali susţine că statul este dator, după ce a câştigat un proces.

„Eu în razboi cu statul meu nu am să intru niciodată, că toată averea mea am să i-o dau lui Hristos prin spitale. Eu nu mă lupt pentru un milion de euro, dar trebuie să vă spun că atunci când statul meu este nedrept… Ce fac eu acum, am castigat un proces, iar statul roman prin ANAF trebuie să spună că Gigi Becali nu trebuie să dea el un milion, ci invers. Vă confruntaţi acum cu o minciuna a ANAF. Am câştigat în justiţie, ce mai vreţi? Nici când justiţia îmi dă dreptate nu am dreptate?”, a declarat Gigi Becali la România TV.

LISTA DATORNICILOR ANAF: Verifică dacă ai datorii la bugetul de stat UPDATE

„Dacă ei vor să mă pună pe lista ruşinii se înşeală, eu nu ar trebui să fiu acolo. Eu dacă ultimul leu ar fi trebui să îl dau statului meu, mă supun orânduirii. Este vorba de penalităţi la nişte taxe pe care trebuia să le plătesc, am platit baza şi m-am judecat pentru penalităţi şi Curtea de Apel Bucureşti a hotărât că statul are să îi dea lui Gigi Becali un milion de euro”, a mai precizat finanţatorul celor de la Steaua.

„Vreau să mă refer şi la partea plină a paharului: în România nu se colectau banii şi era o piaţă neagră şi aveam probleme cu finanţele şi bugetul de stat. Este un lucru îmbucurător că ANAF se implică şi face bine colectările. Numai să nu meargă spre extrema cealaltă”, a mai spus Gigi Becali.

LISTE DATORNICI ANAF. Anamaria Prodan, pe LISTA RUŞINII. Are o datorie URIAŞĂ

„Sfantul a spus Doamne, cum să plătesc impozitele, eu dacă trimit o scrisoare printr-un frate, nu prin poştă, bag timbrul în plic. Cu alte cuvinte nu trebuie să platească impozitul şi tot îl plăteşte… Impozitul la stat trebuie să îl plătim, dacă nu îl plătim furăm… Se încadrează ăn una din cele 10 porunci, iar eu hoţ nu sunt”, aîncheiat Gigi Becali.