GIGI BECALI A SĂRĂCIT. Câţi bani mai are latifundiarul

În ediţia 2014 a celebrei reviste Forbes România, în topul celor mai bogaţi 500 de români, Gigi Becali, patronul Stelei, se află pe o poziţie neaşteptat de joasă, abia locul 76, cu o avere de doar 49 de milioane de euro. Prin comparaţie, înainte să intre în închisoare, omul de afaceri avea de şase ori mai mulţi bani. 

06 nov. 2014, 11:17
GIGI BECALI A SĂRĂCIT. Câţi bani mai are latifundiarul

Faptul că a fost arestat în mai 2013 l-a afectat pe Gigi Becali pe mai multe planuri, scrie fanatik.ro. Familia sa este îndurerată din cauza faptului că trebuie să-l ştie în spatele gratiilor însă, o turnură la fel de dramatică au luat-o şi afacerile pe care le are latifundiarul din Pipera.

Citeşte şi Drama unui ieşean. Nenorocit de GIGI BECALI, acum este executat silit de bancă

Cel puţin acest lucru reiese din averea pe care el o are în prezent conform Forbes 500 miliardari 2014. Patronul Stelei mai are în prezent doar 49 de milioane de euro în conturi şi în bunuri, faţă de 300 de milioane cît avea în anii trecuţi, cînd era în libertate. Un calcul simplu arată că în doar 24 de luni, avuţia lui Gigi Becali s-a depreciat de şase ori, ceea ce îsneamnă o scădere de mai mult de 10 milioane de euro pe lună.

Citeşte şi Ce jocuri face GIGI BECALI pentru turul II al alegerilor. Ordinul pe care patronul l-a dat jucătorilor Stelei

GIGI BECALI, avere de trei miliarde de dolari în 2007

Cifrele la care a ajuns latifundiarul din Pipera sînt cu atît mai şocante cu cît el a fost o lungă perioadă şi în top 3 cei mai bogaţi români. Concret, luînd ca exemplu anul 2007, omul de afaceri avea o avere totală estimată la aproximativ trei miliarde de dolari, fiind depăşit atunci în top 300 Capital doar de Dinu Patriciu, care avea cu aproximativ 300 de milioane de dolari mai mult decît Becali. Atunci, patronul Stelei îl depăşea în top, spre exemplu, pe Ion Ţiriac, cel care o avere estimată la puţin peste două miliarde de dolari.