Gigi Becali află luni dacă se poate opera. Întreruperea pedepsei va fi judecată mai devreme

Agravarea stării de sănătate a lui Gigi Becali îl aduce pe acesta mai devreme în faţa magistraţilor. Potrivit România TV, magistraţii au preschimbat termenul la care trebuiau să judece cererea acestuia de întrerupere a pedepsei, pentru a efectua operaţia, din 29 ianuarie în 20 ianuarie.

19 ian. 2014, 12:08
Gigi Becali află luni dacă se poate opera. Întreruperea pedepsei va fi judecată mai devreme

Tribunalul Constanţa a admis cererea avocaţilor lui Gigi Becali ca solicitarea acestuia de întrerupere a pedepsei, pe motiv de boală, să fie judecată mai devreme. Potrivit România TV, termenul iniţial, de 29 ianuarie, a fost devansat cu 9 zile, cererea lui Gigi Becali urmând să fie judecată luni, 20 ianuarie.

În momentul în care Gigi Becali a început să acuze agravarea problemelor de sănătate el a făcut o cerere de întrerupere a pedepsei, la Tribunalul Constanţa. Această cerere trebuia să se judece pe data de 29 ianuarie, dar avocatul său a cerut urgentarea judecării ei, din cauza stării în care se află patronul Stelei. Solicitarea a fost admisă, astfel că ea se va judeca mâine, 20 ianuarie, la Tribunalul Constanţa.

Citeşte Gigi Becali se comportă ca un DICTATOR în închisoare. Face pe stăpânul şi îi terorizează pe toţi

În cazul în care Gigi Becali va avea câştig de cauză şi judecătorii vor decide că este mai bine să-l lase pe acesta să iasă din penitenciar pentru a-şi trata problemele de sănătate, atunci patronul Stelei poate să-şi aleagă spitalul şi medicii unde să se opereze. În caz contrar, dacă solicitarea îi va fi respinsă, Gigi Becali va rămâne la mâna celor de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), urmând să fie evaluat de medicii de Poarta Albă, care vor decide spitalul din reţeaua ANP unde poate fi operat. În cazul în care nu sunt mijloacele necesare pentru tratarea lui Gigi Becali, atunci acesta va fi transferat la un spital de stat.

Citeşte Gigi Becali, vizitat de rude după externare. Patronul Stelei are dureri mari la coloană