Gigi Becali: „Am refuzat 7 milioane pentru Stanciu”. Ce adversari şi-ar dori în Europa League

Echipa Steaua a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Manchester City, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, iar cu scorul general de 6-0 a fost eliminată din competiţie. Însă Steaua va continua în grupele Ligii Europa, urmând să-şi afle adversarele vineri.

24 aug. 2016, 20:58
Gigi Becali: „Am refuzat 7 milioane pentru Stanciu”. Ce adversari şi-ar dori în Europa League

Fotbalistul stelist Nicolae Stanciu a declarat, miercuri seară, că returul cu Manchester City, pierdut cu scorul de 0-1, a fost un meci mai bun decât prima manşă de la Bucureşti (0-5), el menţionând că FC Steaua, cu puţin noroc, ar fi putut termina la egalitate cu o echipă mare.

„Cred că azi am făcut un joc defensiv bun. Nu știu ce se va întâmpla cu mine. Cu siguranță mă voi întoarce cu echipa. Eu nu știu despre vreo ofertă. Eu mă simt bine la Steaua, dar oricine își dorește să ajungă într-un campionat puternic. Vedem că deocamdată este o diferență mare între echipele mari și noi. 

Acum vrem să facem o figură frumoasă în Europa League”, a declarat Stanciu la Dolce Sport.

El a menţionat că adevărata faţă a Stelei se va vedea în grupele Ligii Europa şi că el şi colegii săi au ca obiectiv calificarea în „primăvara europeană”.

Stanciu a mai spus că nu l-a deranjat că a fost rezervă la Manchester. „Mă simt foarte bine aici şi îmi doresc să am performanţe foarte mari la Steaua”, a afirmat fotbalistul.

Nicolae Stanciu a precizat că Manchester City sau alte echipe ca aceasta sunt prea mari pentru stelişti. 

Gigi Becali susţine că a refuzat 7 milioane de lire pentru Stanciu. “Nici ei nu au dat drumul la motoare, nu au jucat cu mai mulţi fotbalişti buni. Nu e nimic relevant la acest meci. În tur a fost un accident. Este adevărat, nu-i putem învinge niciodată, dar nu este diferenţă de 5-0”, a spus Becali. „Am cerut zece milioane de lire sterline unui fond de investiţii pentru Stanciu. Nu am primit nici un răspuns. Stanciu este un jucător între 7 şi 15 milioane de euro. Şapte milioane de euro am la ora asta pentru el. Sînt sunat tot timpul. Am refuzat oferta. Stanciu, de unul singur, a băgat în club 12-13 milioane de euro. El singur. Dar, lasă, că ştie Prunea mai bine”, a spus Becali.

Întrebat cu ce echipe ar prefera să joace în grupele Ligii Europa, Becali a declarat: “Mai luăm încă două milioane de euro din bilete dacă vom pica împotriva lui Manchester United. Eu mi-aş dori să jucăm cu echipe din Italia”. Becali a declarat că nu a renunţat la transferul lui Alibec. “Dacă nu se califică mîine, mi-l dă pe Alibec. Dau un milion pe el şi-l fac de patru, cinci. Dacă vine la noi, îi stipulez în contract că nu are voie Cola şi ţigări. Dacă Meme îl aduce la 85 de kilograme, îi dau bonus de 10.000 de euro. Nu au alte oferte pentru Alibec. Dacă dă cu West Ham două goluri, sare la trei, patru milioane. Joi voi ţine cu West Ham”, a spus Becali.

Steaua va evolua în grupele Ligii Europa, iar Manchester City în grupele Ligii Campionilor. Tragerea la sorţi pentru Ligii Europa va avea loc vineri.