Gigi Becali, atac la propriul naş. Latifundiarul din Pipera, ofertă impresionantă pentru un fotbalist lansat de Gică Hagi

Gigi Becali şi-a făcut planul de bătaie pentru perioada de transferuri din această iarnă. Principala ţintă a latifundiarului din Pipera este noul jucător-minune al Viitorului Constanţa.

15 dec. 2017, 08:36
Gigi Becali, atac la propriul naş. Latifundiarul din Pipera, ofertă impresionantă pentru un fotbalist lansat de Gică Hagi

Chiar dacă Gică Hagi pare decis să nu renunţe la niciun fotbalist în pauza competiţională, „Războinicul Luminii” a pregătit o ofertă de nerefuzat pentru a obţine transferul lui Denis Drăguş, scrie spynews.ro. Puştiul are 18 ani, este poreclit „noul Dobrin”, iar Becali este topit după el. De meserie atacant, tânărul este un produs al Academiei „Gheorghe Hagi” şi a fost promovat la prima echipă Viitorului în acest sezon.

Citeşte şi „Becali e antifotbal, ce să ştie?”. Dezvăluiri explozive, Dică, aproape să fie dat afară de la Steaua

Conform surselor, pentru a-l convinge pe naşul său să îl i-l dea pe jucător, Gigi Becali este dispus să pună la bătaie 500.000 de euro. Practic, patronul vicecampioanei României vrea să ofere de zece ori mai mult decât suma la care este evaluat în prezent Drăguş. Ba mai mult, milionarul Piperei vrea să cedeze către gruparea „Regelui” şi 25 la sută din drepturile federative ale „noului Dobrin”.

Negocierile pentru transferului lui Denis Drăguş la FCSB urmează să înceaptă după ultima etapă din acest an a Ligii I. Culmea, trupa „Războinicului Luminii” se va afla faţă în faţă cu Viitorul lui Gică Hagi. Meciul este programat duminică, 17 decembrie, de la ora 20:00, pe „Arena Naţională”.

Citeşte şi Gigi Becali despre Denis Alibec: „N-are nimic, se dă accidentat!”

Viitorul, pepiniera lui Becali

Afacerile dintre Gigi Becali şi Gică Hagi merg perfect. Numai în ultimul an şi jumătate, „Războinicul Luminii” a cumpărat patru jucători produşi de „Rege”. Florin Tănase, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Florine Coman sunt fotbaliştii care în prezent îmbracă tricoul grupării patronate de latifundiarul din Pipera.