Gigi Becali cere ajutor divin înainte de SPARTA Praga-Steaua. Unde s-a dus în mare secret

Gigi Becali este, fără discuție, unul dintre cei mai credincioși oameni de afaceri de la noi din țară. Acesta pare să fie și motivul pentru care, zilele trecute, în mare secret, latifundiarul din Pipera a plecat din bucurești și s-a dus tocmai în Bucovina, la una dintre mănăstirile de acolo.

25 iul. 2016, 12:54
Gigi Becali cere ajutor divin înainte de SPARTA Praga-Steaua. Unde s-a dus în mare secret

Gigi Becali a vizitat Mănăstirea Bogdana din Rădăuți, una dintre cele mai vechi așezăminte de călugări de la noi din țară, ctitorită acum mai bine de 650 de ani de voievodul Bogdan I. Acolo, Gigi, vizibil mai relaxat ca oricând, a petrecut ore bune în rugăciune, iar apoi, cu sufletul ușurat, latifundiarul din Pipera a discutat cu călugării. Apoi, pentru că așa îi este obiceiul, Gigi Becali a băgat adânc mâna în buzunar și, pe lângă cele câteva donații făcute, a cumpărat câteva cărți religioase pentru a maiu studia din zicerile sfinților părinți.
Însoțit de-a lungul întregii zile de senatoarea Steliana Miron, Gigi, îmbrăcat comod, a vizitat zona, declarându-se încântat de ceea ce a văzut și promițând că se va reîntoarce pentru a petrece mai mult timp acolo, alături de călugării care l-au impresionat cu dăruirea lor întru cele sfinte.

Mai multe imagini, pe spynews.ro