Gigi Becali, DECIZIE – ŞOC legată de Denis Alibec

Gigi Becali l-a scos de pe lista preferaţilor pe Denis Alibec, fotbalist pe care spera să-l vânda cu 10 milioane de euro în iarnă. Din vedetă, atacantul în vârstă de 27 de ani, poate ajunge pe banca de rezerve.

06 nov. 2017, 06:37
Gigi Becali, DECIZIE – ŞOC legată de Denis Alibec

Denis Alibec nu se mai bucura de increderea lui Gigi Becali dupa ce a bifat inca un meci slab, contra celor de la Concordia Chiajna.

„Alibec? Nu ii iese nimic. Asta pentru ca Dumnezeu nu te ajuta cand esti numai pentru tine. El a venit in forta, ca e puternic, ca pe mine ma scoti… S-a crezut tare. Si iata ca nu a fost asa tare”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, prima reacţie după bătaia nevestelor de la FCSB

Finanatorul FCSB a anuntat ca Harlem Gnohere va fi greu de scos din echipa de start: „Pai, cum sa isi piarda locul in echipa? Ce, el nu e jucatorul nostru? De ce sa fie scos? Steaua nu sta niciodata in loc pentru un jucator. Eu niciodata nu am facut asa concesii pentru un jucator cum am facut pentru Alibec. Steaua nu sta nici in 10 milioane de euro. Steaua are milioane, pentru ca il are pe Gigi Becali”.

FCSB a invins, duminică, pe Concordia Chiajna, scor 2-1, in etapa a 17-a din Liga 1. FCSB ocupa primul loc in Liga 1, cu 38 de puncte, unul peste CFR Cluj si cinci peste CSU Craiova.