Gigi Becali, prima reacţie după bătaia nevestelor de la FCSB

Gigi Becali a declarat la România TV că tânăra care a susținut că a fost bătută de soțiile lui Mihai Pintilii și Ovidiu Popescu și că ar fi amanta celui de-al doilea a inventat întreaga poveste.

03 nov. 2017, 20:43
Gigi Becali, prima reacţie după bătaia nevestelor de la FCSB

Gigi Becali a declarat că a vorbit cu Ovidiu Popescu, iar acesta i-a spus că nu o cunoaşte pe tânără.

Scandal MONSTRU la meciul FCSB-Hapoel Beer Sheva. Soţiile steliştilor, BĂTAIE CRÂNCENĂ în WC-ul de la loja VIP

„Este o minciună. Aşa am informaţii. Fata asta inventează, nu e nimic adevărat. Cică are ea ceva, o boală la cap. S-a zgâriat singură. Vrea să apară la televizor şi de asta face așa. Mi-a spus Ovidiu Popescu că e o minciună, că ea inventează. Sunt fel de fel de oameni care inventează minciuni. Ea se laudă că a fost cu el. El a spus că nici nu o cunoaşte. Şi la mine vin nebuni din ăştia de balamuc, să le dau 1.000 de lei că, dacă nu, merg la televizor şi spun despre mine nu ştiu ce. Du-te să spui ce vrei! O să îi facă el plângere pentru denunţ calomnios”, a spus Gigi Becali la România TV.

Alexandra, tânăra care susţine că a fost agresată de Alina Popescu şi Gabriela Pintilii, soţiile lui Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii, are certificat medico-legal. Tâmăra a dezvăluit că a avut o relaţie cu Ovidiu Popescu, iar soţia acestuia, ajutată de cea a lui Mihai Pintilii, ar fi bătut-o!