Gigi Becali, donaţie impresionantă din închisoare. Vezi ce organizaţie caritabilă a decis să sprijine

Gigi Becali se alătură luptei împotriva violenţei. Omul de afaceri continuă sponsorizările caritabile şi a decis să facă o donaţie pentru o campanie iniţiată de unul dintre avocaţii săi. Gigi Becali a dat 30.000 de euro pentru proiectul care urmăreşte stoparea violenţei în familie şi în şcoli, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
10 dec. 2013, 13:00
Gigi Becali, donaţie impresionantă din închisoare. Vezi ce organizaţie caritabilă a decis să sprijine

Gigi Becali a donat 30.000 de euro pentru un proiect umanitar de stopare a violenţei în şcoli şi în familie.

Gigi Becali a semnat marţi documentele prin care donează banii campaniei umanitare demarată de unul dintre avocaţii săi.

Cu singuranţă acest gest al lui Gigi Becali nu va trece neobservat când vor fi discutate recompensele pe care le merită în spatele gratiilor.

Citeşte şi Gigi Becali dă în judecată conducerea Penitenciarului Jilava VIDEO

Nu este singurul gest umanitar pe care Gigi Becali l-a făcut de când a fost încarcerat. El a trimis în urmă cu câteva luni tir-uri cu ajutoare în zonele inundate, în valoare de 1 milion de euro.

Citeşte şi Gigi Becali este liber să muncească. Vezi ce OFERTE a primit omul de afaceri

George Becali a primit, în luna februarie, trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul privind sechestrarea de persoane, ulterior, pe 20 mai, omul de afaceri a fost condamnat la doi ani închisoare în dosarul privind schimbul de terenuri cu MApN, iar pe 4 iunie a primit alţi trei ani de detenţie în dosarul „Valiza”. Cele trei pedepse au fost contopite, iar Tribunalul Bucureşti a adăugat un supliment de şase luni, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti.