Gigi Becali este liber să muncească. Vezi ce OFERTE a primit omul de afaceri

Gigi Becali este liber să muncească şi a fost deja ofertat. Apropiaţii omului de afaceri nu l-au uitat şi i-au întins o mână de ajutor! Reprezentanţii clubului Steaua au fost primii care i-au propus patronului echipei un contract. Nici Gică Hagi nu şi-a uitat finul şi i-a propus să lucreze la Academia de Fotbal din Constanţa, informează România TV. Cel mai probabil, Becali va alege oferta regelui, spun apropiaţii, pentru că la Steaua nu poate munci.

07 dec. 2013, 12:37
Gigi Becali este liber să muncească. Vezi ce OFERTE a primit omul de afaceri

Gigi Becali nu a părut tentat să lucreze la propriul club de fotbal şi nici nu ar avea cum, având în vedere că adresa clubului este în Bucureşti, iar Gigi Becali este încarcerat în Constanţa.

Apropiaţii acestuia susţin că latifundiarul a fost însă tentat de oferta făcută de Gică Hagi, în sensul de a lucra la academia acestuia de fotbal din Constanţa.

Mai rămâne ca reprezentanţii penitenciarului să semneze un contract cu Gică Hagi, urmând a se stabili, de asemenea, orarul şi traseul pe care Gigi Becali l-ar avea de parcurs zilnic.

În momentul în care condiţiile vor fi stabilite, atunci Becali va putea să lucreze la academia lui Gică Hagi, urmând ca seara să revină în penitenciar.

Citeşte şi Gigi Becali dă în judecată conducerea Penitenciarului Jilava VIDEO