Gigi Becali, îl atacă din nou pe Christoph Daum: Mi-a povestit un jucător, stingeau lumina şi făceau spiritism

Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa fostului selecţioner, Christoph Daum, după debutul victorios al lui Cosmin Contra pe banca României, 3-1 cu Kazahstan.

06 oct. 2017, 06:30
Gigi Becali, îl atacă din nou pe Christoph Daum: Mi-a povestit un jucător, stingeau lumina şi făceau spiritism

Să vă spun ceva ce n-am spus. Voi știți că Daum făcea spiritism? Ce înseamnă dacă toată echipa stinge lumina și aprinde lumânări și jucătorii deschid ochii? L-am întrebat pe jucătorul care mi-a povestit: și voi ce făceați, mă? ”Bă, nea Gigi, leșinam de râs. Pe urmă, dimineața, ne punea să ne luăm în brațe, să ne pupăm”. Da, făceau meditație, spiritism.

M-am uitat la meci, normal! Când era Daum nu mă uitam pentru că eram împotriva echipei României și nu voiam să fiu contra jucătorilor pe care am luat 30 de milioane de euro! Că atât am luat! Numai Hagi a zis ca avem jucători valoroși. Eu nu spun că avem fotbaliști de super valoare, dar avem jucători de valoare medie care împreună fac o echipă. Avem valoare, am demonstrat-o în seara asta„, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Trei jucători de la FCSB au fost titulari în partida de la Ploiești, Romario Benzar, Mihai Pintilii și Constantin Budescu. Ultimul a făcut spectacol, reușind o dublă.

Nu mă interesează să fie jucătorii mei la națională. Mă interesează să mă uit cu drag și să țin cu ea! Contra n-o să facă selecție cu dinamoviști, cu d-astea. El o să ia jucătorii valoroși. Vorbeam cu MM, mi-a zis că Budescu o să dea gol. Îi spuneam că parcă e indolent, așa, și, pac, în secunda aia, pac, a driblat și a dat golul. El așa face. Pac, dă un gol! Să vadă toată lumea că nu e chiar așa cum zicea Daum. Că nu ne salvează el pe noi handicapații români. El, drogatul, condamnat de drogangeală și de prostituție!„, a mai spus Gigi Becali.