Gigi Becali l-a ameninţat DUR pe omul lui Traian Băsescu: Dacă te mai iei de Kovesi, îţi iau casa!

Gigi Becali l-a ameninţat în direct la România TV pe Gelu Vişan, liderul din Dolj al partidului lui Traian Basescu, că îi va lua casa dacă o mai atacă pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

01 oct. 2016, 08:14
Gigi Becali l-a ameninţat DUR pe omul lui Traian Băsescu: Dacă te mai iei de Kovesi, îţi iau casa!

Enervat de faptul că Gelu Vişan o ataca dur pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Becali l-a ameninţat dur pe omul lui Băsescu.

„Să nu te mai iei în viaţa ta de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Ei sunt doi patrioţi români. S-a furat destul în ţara asta. Să se facă dreptate”, l-a ameninţat şeful Stelei pe Gelu Vişan, liderul PMP Dolj.

„Tu ai venit la mine la palat şi mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îţi iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat aşa de repede? Dacă te mai iei de Codruţa şi Coldea, îţi iau casa”, l-a avertizat Gigi Becali.

Citeşte şi:  Traian Băsescu susţine că la acest moment Kovesi este cea mai bună soluţie pentru DNA

Gelu Vişan a recunoscut faptul că stă în casa cumpărată de Becali. „Aşa este. M-aţi ajutat atunci când mi-a fost greu, dar nu pot să tac. Spun adevărul. E adevărat că am vorbit la telefon.

„Nu am vorbit la telefon. Ai venit la palat şi eu am semnat actele. Dacă nu poţi să taci, să ieşi din casă şi să îţi dea casă Băsescu”, au fost dezvăluirile halucinante ale lui Becali.

Ulterior, Becali a spus că Gelu Vișan i-a cerut bani pentru că banca îl amenința că îi execută casa. ”Eu i-am zis că nu-i dau bani, dar că îi cumpăr eu casa și nu o să-l dau afară din casă”, a precizat Becali.