GIGI BECALI merge acasă de Crăciun. Cum îl aşteaptă soţia sa, Luminiţa

Luminiţa Becali, soţia lui GIGI BECALI, a început pregătirile pentru sosirea soţului său acasă, deşi până atunci mai este aproximativ o lună. Patronul Stelei îşi va petrece Crăciunul alături de familie.

19 nov. 2014, 07:33

GIGI BECALI a primit de la conducerea Penitenciarului Poartă Albă o permisie de cinci zile, în perioada sărbătorilor de Crăciun, pentru bună să purtare de după gratii.

GIGI BECALI va sta alături de familie în perioada 24-28 decembrie şi este decis şi de dată această să se poarte exemplar, pentru ca în luna februarie să ceară eliberarea condiţionată.

Citeşte şi GIGI BECALI a primit ultima lovitură. „A refuzat să mănânce, citeşte rugăciuni!”

Oamenii de încredere ai lui GIGI BECALI au început deja pregătirile pentru sosirea acestuia, supraveghind ca totul să se desfăşoare perfect şi chiar soţia sa, Luminiţa, se pregăteşte pentru reîntâlnirea cu soţul ei, având grijă să arate perfect. Din acest motiv, a trecut pragul unei clinci specializată în tratamente faciale şi corporale din Pipera, unde a fost fotografiată de paparazzi cancan.ro.

După o sesiune de întreţinere, soţia lui GIGI BECALI a părăsit clinica, îndreptându-se către autoturismul sau. Ea a ieşit din curtea clinicii, către casă, având de parcurs mai puţin de 50 de metri.