Gigi Becali, prima reacţie după ELIMINAREA RUŞINOASĂ din LIGA CAMPIONILOR

Gigi Becali a declarat că diferenţa de valoarea dintre Steaua şi Sporting a fost prea mare. Steaua a pierdut, 1-5, miercuri, pe Arena Naţională, meciul cu Sporting, după 0-0 la Lisabona.

23 aug. 2017, 20:48
Gigi Becali, prima reacţie după ELIMINAREA RUŞINOASĂ din LIGA CAMPIONILOR

Gigi Becali a adăugat că Niţă a greşit la golul marcat de Acuna, a scos în evidenţă că portughezii au fundaşi centrali chiar mai slabi decât Larie şi nu le-a reproşat nimic fotbaliştilor săi.

STEAUA-SPORTING 1-5. Dezastru pe Arena Naţională. Vineri, tragerea la sorţi pentru grupele EUROPA LEAGUE

„Nu a fost ruşinos! Eu am văzut că e diferenţa mare de valoare. Am avut nişte ocazii, dacă marcam în tur era altfel, dar, aşa, la 1-1 a trebuit să ne descoperim. E diferenţă prea mare. Singurul lucru de care-mi pare rău e că nu am finalizat. Au fundaşi centrali mai slabi decât Larie. În faţă sunt rapizi, au valoare, ştiu jocul. A greşit Niţă la golul doi, dar tot ne băteau. Am început bine repriza a doua, e adevărat. Ne bucurăm pentru adiere de vânt? N-am fost egali. Am fost egali ca şi scor de ce? Şi Viitorul a făcut cu noi egal, dar am avut ocazia de a marca. Nu am fost egali cu ei. Ca şi joc s-a văzut diferenţa”, a spus Gigi Becali.