Gigi Becali, prima reacţie în scandalul meciurilor trucate. Cine se află în spatele acuzaţiilor

Un nou scandal a izbucnit în fotbalul de la noi, după ce procurorii din Singapore au dezvăluit că două dintre meciurile jucate de Steaua în stagiul de pregătire din iarna lui 2013 au fost trucate la pariuri.

06 oct. 2015, 10:12
Gigi Becali, prima reacţie în scandalul meciurilor trucate. Cine se află în spatele acuzaţiilor

Patronul Stelei, Gigi Becali, a intervenit marţi la România TV în scandalul meciurilor trucate de care este acuzată Steaua, de procurorii din Singapore.

Este un proverb: Aruncă un nebun o piatră în gârlă şi milioane de deştepţi nu pot s-o scoată. Aşa şi cu asta, acum. Este o minciună, o tâmpenie, care nu are rost să fie comentată, pentru că oricum n-o să ajungem la niciun rezultat. E posibil să fie şi ceva intoxicări din partea unora care s-au ocupat de siglă. Cred, nu ştiu sigur. E posbil ca procurorii din Singapore să fi fost trimişi pe piste greşite de unii care s-au ocupat de siglă„, a spus Gigi Becali, la România TV.

Gigi Becali se referă astfel la scandalul dintre Steaua şi Ministerul Apărării Naţionale, pe tema siglei, palmaresului şi numelui echipei de fotbal.

Steaua se afla atunci în cantonament în Antalya şi era antrenată de Laurenţiu Reghecampf, iar partidele suspectate de blat sunt cele cu Sturm Graz (scor 3-3) şi Dinamo Moscova (2-1 pentru ruşi). Procurorii din Singapore au pus deja sub acuzare două persoane în acest caz.