Gigi Becali vorbeşte în EXCLUSIVITATE din închisoare. ACUZAŢII DURE. VIDEO

Gigi Becali a oferit în exclusivitate pentru România TV un interviu din spatele gratiilor. Latifundiarul din Pipera este revoltat din cauza faptului că nu a obţinut aprobarea de a părăsi Penitenciarul Poarta Albă în perioada sărbătorilor.

25 dec. 2013, 18:03

Gigi Becali a ratat şansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Albă, pentru a obţine permisiunea de a merge acasă de Crăciun. Fostul europarlamentar a început prea târziu să se implice în activităţile desfăşurate în închisoare, aşa că mai are de aşteptat până să primească recompensa mult dorită.

Scrie în lege că trebuie să-mi dea 30 de zile libere pe an. M-am comportat frumos, am respectat toate legile voastre, am intrat în toate programele de reeducare. Daţi-mi şapte zile, daţi-mi una să-mi văd nevasta şi copiii. Aici e durerea, în rest nu am nicio treabă. M-am acomodat în trei secunde şi acum sunt deţinut, am uitat cine era Becali. Eu m-am învăţat cu puşcăria imediat„, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Citeşte şi Veste ŞOCANTĂ despre starea de sănătate a lui Gigi Becali: „Nu şi-a simţit mâna dreaptă”

Prin urmare, Gigi Becali şi-a petrecut noaptea de Crăciun vorbind la telefon cu soţia sa, pe care a încurajat-o şi căreia i-a spus că, deşi nu este acasă, vrea ca fiicele lor să se bucure de toate cadourile pe care şi le doresc.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit şi ce va face după ce îşi va ispăşi pedeapsa.

Când voi ieşi de aici ţelul şi misiunea mea va fi mântuirea neamului. Nu mântuire materială, ci spirituală„, a declarat Becali.

GIGI BECALI, lovitură DURĂ în instanţă: „O să mă aveţi pe conştiinţă!”

Deşi este departe de familie, Becali încearcă să-şi ducă cu demnitate pedeapsa până la capăt, deşi recunoaşte că are momente de slăbiciune.

Eu nu plâng. Am plâns pentru un băiat care vorbea la telefon cu maică-sa şi a început să plângă şi am plâns şi eu de ce îi spunea lu maică-sa„, a mărturisit Gigi Becali la România TV.