Gigi Becali VS. Ioan Becali. CONFLICT DUR între veri DUPĂ GRATII

Gigi Becali a ignorat cererea lui Ioan Becali, care i-a transmis varului sau ca el nu uita de datorii si ca branza este pe bani. Cei doi s-au luat de la transferurile lui Lucian Sanmartean si Lucasz Szukala la Al Ittihad.

09 ian. 2015, 12:58
Gigi Becali VS. Ioan Becali. CONFLICT DUR între veri DUPĂ GRATII

Ioan Becali i-a transmis lui Gigi Becali, prin intermediul unui amic comun, ca trebuie sa rezolve anumite problemecat mai repede.

„Ioan Becali i-a transmis lui Gigi Becali printr-un cunoscut ca trebuie sa rezolve aceasta problema amiabil, dar sa nu treaca foarte mult timp. Giovani era calm, fara chef de cearta, insa i-a mai transmis lui Gigi ca branza este pe bani”, au declarat sursele Cancan.

Ioan Becali incearca sa-l convinga pe varul sau sa-i lase pe Szukala si Sanmartean la Al Ittihad inca din aceasta iarna. Cei doi stelisti au semnat contracte din vara cu formatia lui Victor Piturca, iar pentru a fi lasati acum in Arabia Saudita, Gigi Becali solicita 500.000 de euro pentru mijlocas si un milion in schimbul fundasului. In ciuda presiunilor, Gigi Becali nu vrea sa renunte la bani.