Gigi Becali, DESFIINŢAT de ZIUA LUI. Acuze INCREDIBILE

Gigi Becali, care împlineşte, joi, 57 de ani, a fost atacat violent de Sorin Răducanu, fost candidat la şefia FRF.

25 iun. 2015, 07:45
Gigi Becali, DESFIINŢAT de ZIUA LUI. Acuze INCREDIBILE

Sorin Raducanu il prezinta pe Gigi Becali ca un „oier care care calca tot ce este in Romania”. Raducanu a fost deranjat de faptul ca Gigi Becali l-a adus pe Mirel Radoi la Steaua desi acesta nu are licenta de antrenor.

„O magarie mai mare decat asta, cum calca Gigi Tantaru’ (nr – porecla din tinerete a lui Gigi Becali) cu copitele lui de oaie tot ce este in Romania. Federatia este partasa. L-a pus pe Radoi antrenor care nu are Bacalaureat, nu are scoala de antrenori. Nici nu mai imi gasesc cuvintele de nervi. Ia-l pe fiecare de pe strada si pune-l antrenor!”, a spus Raducanu la Sport Total FM.

Citeşte şi Gigi Becali împlineşte 57 DE ANI. Cum petrece de ziua lui VIDEO

„Sunt multi oameni destepti care spun ca Steaua este a Armatei, nu a lui Gigi Tantaru’. Eu nu ma las! Voi scrie si la FIFA, si la UEFA! Daca nu sunt stapan in casa mea si in tara mea, inseamna ca nu merit sa traiesc! Voi scrie ca nu exista echipa care sa joace turul cu o sigla si returul cu o alta sigla. Noi stim foarte bine ca nu este vorba de o poza. Sa stii si tu, tantarule deportat, ca asta e un insemn al Romaniei si nu poti sa calci tu cu copitele tale de oaie insemnele Romaniei. ICCJ a dat hotarare definitiva ca a furat insemnele de stat ale Romaniei. Prejudiciul este peste un milion de euro. Nu este normal. Asta este tipic pentru Gigi Tantaru’. Calca in copite tot ce inseamna Romania. El ne spune ca sunt altfel legile la machidoni. Pai atunci sa se duca la Skopje!”, a mai spus Sorin Raducanu.