Gigi Becali, GEST URIAŞ pentru Ioana Tufaru. „Mă ocup eu de TOT!” VIDEO

Gigi Becali a fost impresionat de situaţia în care au ajuns Ioana Tufaru, fiica Andei Călupreanu, şi iubitul ei, Ionuţ. Cei doi au ajuns să doarmă în parc, pe o bancă, în condiţiile în care Ioana Tufaru este gravidă în 5 luni.

03 aug. 2015, 11:16
Gigi Becali, GEST URIAŞ pentru Ioana Tufaru. „Mă ocup eu de TOT!” VIDEO

„Faptul că este vorba de fata Andei Călugăreanu şi a lui Dan Tufaru a contat, dar nu într-o mare măsură. Este o femeie care poartă în pântece un copil, iar eu trebuie să fac ceva. Dumnezeu m-a îndrumat după ce m-am uitat la România TV. Nu i-am cumpărat încă garsoniera, va locui într-un loc unde stau mai multe persoane, un om de-al meu se va ocupa să mearhă la doctor, la ecograf, la analize”, a anunâat Gigi Becali la România TV.

„Dacă socrul ei va reveni la sentinemte mai bune şi îi va primi în casă, bine, dacă nu, eu mă voi ocupa ca aceşti oameni să aibă un acoperiş, iar copilul lor să aibă casă. Deocamdată vor sta la un cămin cu mai multe garsoniere, e curat, au toate condiţiile. O să rezolv problema”, a mai spus Gigi Becali.

„Să mă sune socrul ei şi ăi dau eu banii daca au furat bani! Îi dau banii şi să îi ierte. Mă costă mai puţin decât garsoniera! Aşa ăi dau banii şi unesc şi familia”, a încheiat Gigi Becali.