Gina Pistol, primele dezvăluiri despre nunta cu Smiley. „Cred că ar trebui să mă gândesc la asta”

Gina Pistol este foarte discretă în ceea ce priveşte relaţia sa cu Smiley. Deşi sunt împreună de mai bine de un an, cei doi nu vor să confirme acest lucru. Cu toate astea, apropiaţii o dau de gol cu detalii din viaţa privată, iar vedeta nu ezită să vorbească despre planurile de nuntă.

24 sept. 2018, 13:43

Invitată în emisiunea „Acces direct”, alături de juraţii emisiunii „Chefi la cuţite”, Cătălin Scărlătescu a oferit câteva detalii legate de nunta Ginei Pistol. De asemenea, vedeta a dat de înţeles că relaţia ei pare să avanseze, după ce Cătălin Scărlătescu a declarat că mai este puţin până când Gina va face marele pas.

„Dacă mi-o iei şi mie înainte chiar mă supăr. Cum ar fi să mi-o ia Cătălin Scărlătescu înainte. (…) Când o să mă mărit eu, dacă o să mă mărit vreodată, el nu va lipsi de la fericitul eveniment”, a reacţionat Gina Pistol în privinţa nunţii.

„Hai, mă, nu mai forţa băiatul, lasă-l în pace”, a răspuns Cătălin Scărlătescu.

„Nu-l forţez, mă, dar totuşi am şi eu 37 de ani, cred că ar trebui să mă gândesc la asta. Femeile sunt deja măritate la vârsta mea”, a spus Gina la Acces Direct.