Goluri şi un „solist” pe BILETUL ZILEI. Cota finală este 2.14

Pentru biletul zilei de astazi, redactia www.pariuri1x2.ro si-a indreptat atentia catre duelurile programate in Liga 1 si Ligue 1.

17 feb. 2017, 08:15
Goluri şi un „solist” pe BILETUL ZILEI. Cota finală este 2.14

CFR lupta cu sanse reale pentru un loc in play-off, iar 3 puncte impotriva ultimei clasate sunt vitale. Interesant de amintit este faptul ca fara penalizarea de 10 puncte, echipa clujeana ar ocupa treapta secunda a ierarhiei interne. La polul opus, dupa ce s-a despartit in iarna de toti jucatorii de baza, ASA Tg.Mures se pregateste de o noua stagiune in liga secunda, aceasta in cazul in care formatia nu se desfiinta din cauza gravelor probleme financiare cu care se confrunta. Pontul nostru are in vedere cel putin 2 goluri marcate de CFR.

Runda cu numarul 26 din Ligue 1 este deschisa de confruntarea Bastia – AS Monaco. Gruparea din Principat se pregateste de disputa cu Manchester City din UCL, dar pana atunci Falcao & co. lupta in Corsica pentru punctele care ii pot mentine in fruntea ierarhiei din Ligue 1. Bastia este destul de solida pe teren propriu, dar rivala din aceasta etapa are un evident plus de valoare. Pariem 2 solist.

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.