Grătar cu muzică lăutărească la maxim, chiar din maşina poliţiei. Cei patru agenţi de poliţie sunt audiaţi UPDATE VIDEO

Câţiva poliţişti din Giuleşti au încins o petrecere de zile mari chiar în timpul servicului. Îmbrăcaţi în uniforme, aceştia au dat muzica la maxim şi au făcut grătar într-o hală dezafectată. Imaginile au ajuns virale pe internet.

27 mart. 2017, 14:19
Grătar cu muzică lăutărească la maxim, chiar din maşina poliţiei. Cei patru agenţi de poliţie sunt audiaţi UPDATE VIDEO

UPDATE: Reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti precizează că cei patru poliţişti care apar în filmare fac parte din Secţia 4, faţă de aceştia fiind declanşată cercetarea disciplinară.

De asemenea, potrivit Poliţiei Capitalei, evenimentul s-a petrecut în urmă cu zece zile, în timpul programului, în intervalul orar 17.00-18.00.

Cei patru poliţişti sunt audiaţi în prezent.

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti condamnă acest comportament şi are toleranţă zero faţă de cei care nu îşi exercită cu corectitudine atribuţiile de serviciu şi dezaprobă aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Poliţiei Capitalei şi poliţiştilor care îşi desfăşoară activitatea cu profesionalism”, arată reprezentanţii DGPMB.

Oamenii legii au parcat cele doua masini apartinand MAI la intrarea in hala dezafectată, una dintre ele avand usile si portbagajul deschis pentru a face loc muzicii lautaresti, data la volum maxim.

In timp ce unul dintre ei filmeaza, ceilalti se mandresc sa arate „cat de bine le merge in Giulesti, unde e viata buna”, facand glume pe seama carnii de pe gratar, scrie phonline.ro.