GRECIA ROMANIA TVR LIVE. LIVE VIDEO. LIVE ONLINE

GRECIA ROMANIA LIVE. Naționala României va înfrunta, duminică, 7 septembrie, reprezentativa Greciei în preliminariile Euro 2016, cu doar cinci jucători proveniți din Big Five. Meciul GRECIA ROMANIA va fi transmis DUMINICA, 7 SEPTEMBRIE, de la ora 21.45, de TVR. Selecționata elenă se bazează pe 13 fotbaliști activi în primele patru competiții majore ale Europei.

RomaniaTV.net
07 sept. 2014, 08:11
GRECIA ROMANIA TVR LIVE. LIVE VIDEO. LIVE ONLINE

MECIUL GRECIA  ROMANIA VA FI TRANSMS LIVE AICI.

GRECIA ROMANIA LIVE. Vlad Chriches, de la Tottenham Hotspur și Alexandru Maxim, de la VfB Stuttgart, sunt cei mai valoroși fotbaliști din lotul anunțat pentru întâlnirea cu naționala Greciei. Chiriches este evaluat de transfermarkt.com la 11 milioane de euro, iar Maxim, la 7 milioane, scrie Știrile TVR.

GRECIA ROMANIA LIVE. Cei doi portari ai naționalei, Ciprian Tătărușanu, cotat la 3,7 milioane de euro și Costel Pantelimon, 2 milioane, sunt ceilalți doi jucători veniți din campionate puternice – Serie A și Premier League.

Lor li se alătură Dragoș Grigore, de la FC Toulouse, evaluat la 2,7 milioane de euro. Împreună, cei cinci ajung la o cotă totală de 26,2 milioane de euro.

Această valoare este depășită din start de doar doi dintre stranierii Greciei. Sokratis de la Borussia Dortmund este cotat la 18 milioane de euro, iar Kyriakos Papadopoulos, de la Bayern Leverkusen, la 9 milioane.

GRECIA ROMANIA LIVE. – Ceilalți nouă jucători străini ai reprezentativei elene provin din de asemenea din Bundesliga, dar și din Premier League, Serie A și Primera Division.

În ansamblu, valoarea lotului elen, 92,5 milioane de euro, este cu aproape 31 de milioane, peste cea a reprezentativei României, cotată la 61,8 milioane.

GRECIA ROMANIA LIVE. – Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, pe site-ul oficial frf.ro, că meciul pe care reprezentativa României îl va disputa la sfârşitul acestei săptămâni, în deplasare, cu Grecia, în preliminariile Campionatului European din 2016, va fi transmis pe un ecran uriaş, la Arena Naţională.

„Federaţia Română de Fotbal şi echipa naţională te provoacă să formăm cea mai mare galerie a «tricolorilor» la meciul Grecia vs Romania de duminică. Drumul spre EURO 2016 începe peste câteva zile, cu partida care se va disputa fără spectatori, pe stadionul «Karaiskakis» din Atena. Te aşteptăm duminică, în incinta Arenei Naţionale, să urmărim împreună, pe un ecran uriaş, debutul «tricolorilor» în această campanie de calificare! Federaţia Română de Fotbal, în parteneriat cu Primăria Capitalei şi împreună cu sponsorii Timişoreana, Adidas şi Carrefour, au pregătit primul «cantonament» al suporterilor echipei naţionale: de la ora 16.00 venim la stadion în culorile României, începem «încălzirea» cântând pentru «tricolori», iar de la 21.45 trăim împreună marele meci. După 8 ani, putem ajunge din nou la un turneu final. Suntem alături de «tricolori» şi, de la peste 1.000 de kilometri de Atena, strigăm împreună, duminică seară: HAI ROMÂNIA!”, scrie frf.ro.

GRECIA ROMANIA LIVE. Echipa naţională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis.

GRECIA ROMANIA LIVE. Meciul Grecia – România va fi arbitrat de o brigadă din Anglia, cu Mark Clattenburg la centru, informează uefa.com. Clattenburg, care a arbitrat în acest an şi Supercupa Europei, va fi ajutat la cele două linii de Michael Mullarkey şi Simon Beck. Asistenţi adiţionali vor fi Andre Marriner şi Lee Probert, iar arbitru de rezervă Simon Bennett.