Greu de crezut. Parada modei la gâşte GALERIE FOTO

Parada de modă a gâştelor din Australia nu a putut decât să încânte ochii spectatorilor. Superbele fotomodele "ga-ga" au defilat pe podium cu eleganţă şi cu toalete pe măsura "rangului" lor de VIP-uri necuvântătoare.

RomaniaTV.net
25 apr. 2012, 13:16

Spectacolul de modă, care este urmat şi de o cursă „de viteză”, este organizat de Brian Harrington, care a iniţiat acest proiect particular.

„Gîştele au întotdeuna o garderobă care este schimbată după ultima modă, după cele mai recente stiluri. Dacă ar fi fiinţe umane, ar câştiga cei mai mulţi bani”, a mai spus Harrington, citat de Daily Mail.

 

Totuşi, „piesele de rezistenţă” ale spectacolului de modă au fost Domnul şi Doamna Gâscă, care „şi-au unit destinele” în cele mai mai rafinate şi mai sofisticate ţinute de mire şi mireasă.

Brian organizează spectacolul de modă în fiecare an, de 30 de ani. Fermierul australian mai spune că atunci când iese cu gâştele lui la paradă, pe stradă, toată lumea vine să le vadă şi le admiră.

 

Gâşteşe defilează şi sunt „escortate” de un câine pe tot traseul unde se desfăşoară parada. Brian a mai dezvăluit că el este cel care le curăţă şi le calcă toalete şi el îmbracă înainte de paradă.